Päivittää
Voit vuokrata pyörän bitmadpark.fi sivustolta yhden päivän päähän. Samalle päivälle ei voi varata nettisivun kautta, jotta voimme varmistua että pyörä ja valmentaja on saatavilla. Sivustolla näkyy onlinessa ne pyörät, mitkä on vapaana valitsemallasi ajankohtana. Ajoaika tunnissa on n. 50min, jotta pystymme tankkaamaan ja huoltamaan pyörän seuraavalle tunnille

Pyöriä voi vuokrata Vantaan vauhtikeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 10-20 ja la-su 10-18.

Voit vuokrata varusteet vuokrauksen yhteydessä nettisivullamme tai paikan päällä Vantaan Lavangossa.
Voit vuokrata ajo-opetuksen tai valmennuksen vuokrauksen yhteydessä nettisivullamme tai paikan päällä Vantaan Lavangossa.

Ajo-ohjeistus on aloittelijoille tarkoitettua neuvontaa, jotta ajaminen on turvallista ja saat tiedot ajoasennosta ja perustoiminnoista ajamisen aikana.

Valmennuksessa vastaa suomen huippuvalmentajat Ludde Söderberg ja Jasse Jukarainen. Valmennuksessa voidaan rakentaa koko kauden kattava valmennuspaketti tai erilaisia rastikoulutuksia, missä keskitytään motocrossin saloihin.

Bitmad Park sijaitsee Vantaan Lavangossa. Toimisto, suihku ja sauna sijaitsee Vantaan moottorikerhotalon viereisissä rakennuksissa. Osoite on Katriinantie 31, 01530 Vantaa, 040 833 7222
Kaikki vuokraukset maksetaan paikan päällä Vantaalla vuokraamossa. Maksutapoina pankki-, luottokortit, käteinen, Smartum seteli, SmartumPay sekä ePassi.
Vuokrauksen peruutus on tehtävä viimeistään yhtä (1) päivää ennen vuokrausta valmennus- ja muiden käytännön järjestelyjen takia. Pidätämme oikeuden veloittaa tätä myöhemmin tulevista peruutuksista 75 % vuokrauksen hinnasta. Samana päivänä tai peruuttamatta jääneistä vuokrauksista pidätämme oikeuden veloittaa vuokrauksen hinnan täysimääräisesti.
Pyörä- ja esinevahingot laskutetaan asiakkaalta korvauslaskelman mukaisesti. Liikenne- ja maastoliikennevakuutuksen käyttöön johtavien vahinkojen omavastuu on 500 euroa / henkilö.